Σχετικά με μας

 

Με 40 χρόνια εμπειρίας στον εξειδικευμένο τομέα της συσκευασίας, η Dynamec εξυπηρετεί τις ανάγκες κάθε αγοράς και κάθε βιομηχανικού ή εμπορικού τομέα, ενώ μέσω της ολοκληρωμένης γκάμας ποιοτικών προϊόντων συσκευασίας και υπηρεσιών, παρέχει τις καλύτερες λύσεις για όλες τις ανάγκες συσκευασίας.

 

Σχετικά με μας

Η Dynamec αποτελεί κορυφαία εταιρεία προϊόντων συσκευασίας, προσφέροντας πρωτοποριακές λύσεις σε μια ευρεία γκάμα επιχειρήσεων στην Κύπρο.

Με 40 χρόνια εξειδικευμένης εμπειρίας στο χώρο της συσκευασίας, η Dynamec εξυπηρετεί τις ανάγκες κάθε αγοράς και τις ανάγκες του βιομηχανικού ή εμπορικού τομέα, παράλληλα μέσω της ολοκληρωμένης γκάμας ποιοτικών προϊόντων συσκευασίας και υπηρεσιών και της χρήσης εξειδικευμένων μηχανημάτων και εξοπλισμού, είναι σε θέση να προσφέρει τις καλύτερες λύσεις σε όλες τις ανάγκες συσκευασίας.

Συμβαδίζοντας με την πελατοκεντρική φιλοσοφία και παραμένοντας πρωτοπόρος στις αλλαγές των τάσεων της αγοράς, η Dynamec προσφέρει πλήρη ευελιξία σε ζητήματα που σχετίζονται με τη δημιουργία και την προμήθεια εξειδικευμένων συσκευασιών και εκτυπωμένων προϊόντων, κατόπιν ειδικής παραγγελίας.  

Μέσα στο σημερινό κόσμο του σκληρού ανταγωνισμού, η συσκευασία είναι ένα απαραίτητο και βασικό συστατικό για την επιτυχία του προϊόντος στην αγορά. Για να επέλθει αυτό το αποτέλεσμα, η Dynamec συνεργάζεται στενά μαζί με τους πελάτες, για το σχεδιασμό και τη δημιουργία της συσκευασίας που θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων της εταιρικής στρατηγικής των πελατών. Η συμβολή της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας της Dynamec σε αυτό τον τομέα είναι πραγματικά απαράμιλλη.

Η συσκευασία από την φύση της απαιτεί μια πολυτομεακή προσέγγιση και σήμερα, με τις περιβαλλοντικές και κοινωνικές επιπτώσεις από τα προϊόντα συσκευασίας, αυτό γίνεται πιο εμφανές από ποτέ. Ακολουθώντας τις παγκόσμιες εξελίξεις στον τομέα της συσκευασίας, η Dynamec θέτει αυτά τα ζητήματα ψηλά στην ατζέντα της. Μέσω του υψηλά εξειδικευμένου προσωπικού και της συμμετοχής της σε περιβαλλοντικές εκστρατείες ευαισθητοποίησης του κοινού, η Dynamec συμμετέχει ενεργά στις προσπάθειες καθιέρωσης περιβαλλοντικής και κοινωνικής ευθύνης στην αγορά και προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες, φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις συσκευασίας. 

Στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης πελατών, από τον Αύγουστο του 2015 η εταιρεία μας διαθέτει Ποιοτικό Σύστημα Διαχείρισης, πιστοποιημένο από την Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης, σύμφωνα με το πρότυπο του CYS EN ISO 9001:2008 ενώ από τον Δεκέμβριο του 2016 έχει αναβαθμιστεί στο πρότυπο CYS EN ISO 9001:2015.