Τρόφιμα, Ποτά και Αξεσουάρ

Packaging to go

Οποιαδήποτε κι αν είναι η επιχείρησή σας – ντελικατέσεν, κατάστημα καφέ, μπαρ, εταιρεία τροφοδοσίας ή άλλη επιχείρηση μέσα στο χώρο της εστίασης, σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από άριστης ποιότητας αναλώσιμα μιας χρήσης.

Τρόφιμα, Ποτά και Αξεσουάρ

Η Dynamec προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις συσκευασίας σε μια μεγάλη ποικιλία επιχειρήσεων μέσα στη βιομηχανία της εστίασης στην Κύπρο, ανεξάρτητα από το πόσο ασυνήθιστη ή απαιτητική είναι μια ιδέα συσκευασίας.
 
Οποιαδήποτε κι αν είναι η επιχείρησή σας – ντελικατέσεν, κατάστημα καφέ, μπαρ, εταιρεία τροφοδοσίας ή άλλη επιχείρηση μέσα σε αυτό τον τομέα της αγοράς και ψάχνετε για τις καλύτερες λύσεις συσκευασίας, δεν χρειάζεται να ψάχνετε άλλο. Η Dynamec προσφέρει στην αγορά την πιο ολοκληρωμένη γκάμα άριστης ποιότητας αναλώσιμων προϊόντων μίας χρήσης, εδραιώνοντας έτσι την θέση της ως κορυφαία εταιρεία στο χώρο της συσκευασίας μίας χρήσης σε όλη την Κύπρο.
 
Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν ποτήρια και καπάκια για ζεστά και κρύα ροφήματα, δοχεία για ζεστό και κρύο φαγητό και επιδόρπια, διάφορες συσκευασίες για σάντουιτς, μπολ σαλάτας, μαχαιροπίρουνα, πιατέλες και δίσκους μεταφοράς, δοχεία για τούρτες και γλυκίσματα, κουτιά πίτσας, τσάντες μεταφοράς φαγητού και μια μεγάλη γκάμα σχετικών αξεσουάρ.
 
Για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες όλης της βιομηχανίας τροφοδοσίας και εστίασης και να παρέχουμε προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για χρήση σε διάφορες θερμοκρασίες ανάμεσα στους -20 έως 120 βαθμούς Κελσίου, προσφέρουμε προϊόντα, κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά, όπως Συνθετικό, Χαρτί, Ζαχαροκάλαμο και Ξύλο.
 
Όλα τα Συνθετικά μας προϊόντα είναι ανακυκλώσιμα και κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας Τερεφθαλικό πολυαιθυλένιο (ΡΕΤ), Πολυπροπυλένιο (ΡΡ) ή Πολυστυρένιο (PS).
 
Τα Χάρτινα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα είτε από Ανακυκλώσιμο και Βιοδιασπώμενο Λευκό χαρτί ή από κομποστοποιήσιμα χαρτιά Kraft.
 
Η καινούργια μας σειρά από πιάτα και δοχεία για τρόφιμα είναι κατασκευασμένα από πλήρως κομποστοποιήσιμα υπολείμματα ζαχαροκάλαμου.
 
Για ένα μεγάλο μέρος των προϊόντων μας προσφέρουμε τη δυνατότητα εκτύπωσης του δικού σας λογότυπου ή μηνύματος, ξεκινώντας την παραγωγή από το ελάχιστο όριο των 5000 τεμαχίων για τα περισσότερα εξ αυτών. Η γκάμα των προϊόντων μας εμπλουτίζεται συνεχώς με αποκλειστικές εισαγωγές άριστης ποιότητας αναλώσιμων προϊόντων από κορυφαίους κατασκευαστές και εμπόρους, όπως οι εταιρείες DartSolo, Sovereign, Colpac, Comatec, FirstPack, Mani και Royal Paper.
 
Ανάμεσα στους σημερινούς πελάτες της Dynamec σε αυτή τη βιομηχανία περιλαμβάνονται τα Αεροδρόμια Κύπρου (F&B), Φούρνοι Ζορπάς, Αρτόπολις, Αρτοποιεία Σίγμα, Louis Hotels και άλλοι.
 
Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε τον εκθεσιακό μας χώρο, για να δείτε δείγματα συσκευασίας και να συζητήσουμε το πώς μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις συσκευασίας που έχετε.