Εταιρείες και Βιομηχανίες

 

Άριστες, εξατομικευμένες υπηρεσίες συσκευασίας και ανασυσκευασίας προϊόντων κατόπιν παραγγελίας με την χρήση μιας ευρείας γκάμας υλικών, όπως συνθετικό, χαρτί και ξύλο με δυνατότητα για υπηρεσίες στην βάση συμφωνίας.

Εταιρείες και Βιομηχανίες

Η Dynamec εξυπηρετεί τις ανάγκες επιχειρήσεων διάφορων τύπων στην Κύπρο, περιλαμβανομένων και αυτών που ανήκουν στον Εταιρικό και Βιομηχανικό τομέα.

Οι γραμμές παραγωγής θερμοδιαμόρφωσης της εταιρείας μας διαχειρίζονται μια ποικιλία θερμοπλαστικών υλικών, για την παραγωγή δίσκων συσκευασίας, πλαστικών σκαφιδίων και σταντ προβολής, τα οποία χρησιμοποιούνται σε αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία αλλά και σε άλλες βιομηχανίες

Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα παραγωγής κουτιών και κυλίνδρων, χρησιμοποιώντας διαφανή υλικά εξαιρετικής διαύγειας και λάμψης, χαρτί ή συνδυασμό και των δύο.   

Η Dynamec ήταν η πρώτη εγχώρια εταιρεία που εισήγαγε την συσκευασία προϊόντων βάση συμφωνίας στην Κύπρο, μια διαδικασία με εξωτερική ανάθεση που μπορεί να προσφέρει σχεδόν τα πάντα: συσκευασία, επανασυσκευασία ή πολυσυσκευασία.

Μπορούμε να παρέχουμε το εργατικό προσωπικό, τον εξοπλισμό, τις εγκαταστάσεις και τον αποθηκευτικό χώρο, για να δημιουργούμε και να παραδίδουμε στην αγορά έτοιμες τις πιο κατάλληλες και δυναμικές λύσεις συσκευασίας για οποιοδήποτε προϊόν. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν ειδικές προσφορές συσκευασίας, την επικόλληση ετικέτων και barcodes, περιτύλιγμα συσκευασίας για συρρίκνωση, skin packing, συγκέντρωση, συναρμολόγηση και επανασυσκευασία.

Ως αποτέλεσμα, η Dynamec έχει καταφέρει να απαλλάξει πολλούς από τους πελάτες της από αυτήν την πραγματικά χρονοβόρα και δαπανηρή διαδικασία, επιτρέποντάς τους να αφοσιωθούν στις πρωταρχικές τους επιχειρηματικές δραστηριότητες. Αυτή η χρυσή τομή που προσφέρουμε έχει καταστήσει την εξωτερική ανάθεση της συσκευασίας προϊόντων ως μια αυξανόμενα ελκυστική λύση, αλλά και πρακτική σε κάθε επιχειρηματικό τομέα.

Το πελατολόγιο της Dynamec περιλαμβάνει εταιρείες, όπως οι Procter and Gamble, Ζορμπάς, Χαραλαμπίδης Κρίστης, Coca-Cola, Εύρηκα, Pokka Coffee, Pittas Dairies, Pralina και άλλες.

Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να διευθετήσουμε ένα ραντεβού στον εκθεσιακό μας χώρο, ούτως ώστε να συζητήσουμε για τον καλύτερο τρόπο με τον οποίο η Dynamec μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας όσον αφορά τη συσκευασία προϊόντων.